Skip to main content

Informatie

Wandel4daagse Hilvarenbeek is elk jaar weer een mooi evenement waar veel deelnemers, ca 1500, aan deelnemen. Jaarlijks worden er routes uitgezet op 5 afstanden. Er kan gekozen worden uit 3, 5, 8, 12 en 15 km per dag.

Het unieke van de W4D in Hilvarenbeek is dat de basisschoolkinderen van 5 scholen veelal klassikaal, onder begeleiding van hulpouders (1 ouder op 5 kinderen), meelopen. Afhankelijk van de schoolgroep van het kind lopen zij een afstand. De kinderen die in groep 1 en 2 zitten lopen 3km per dag, kinderen uit groep 3 en 4 lopen 5 km per dag, kinderen uit groep 5 en 6 lopen 8 km per dag en de kinderen uit groep 7 en 8 lopen 12 km per dag. 

Alle individuele lopers, alle leeftijden, kunnen kiezen welke afstand hij/zij 4 dagen willen gaan lopen. Waarbij opgemerkt dat de routes van de 3km geheel over de verharde weg gaat en dus rolstoelvriendelijk is.

Let op!  De inschrijving voor deelname geschiedt vooraf via deze website, ook de betaling van het inschrijfgeld is hieraan gekoppeld. U betaalt via iDeal.

Inschrijven basisschoolkinderen 2023:
De basisschoolkinderen van Starrebos, De Doelakkers, De Vlinderakker, Torenlei en De Driehoek, kunnen zich via het inschrijfformulier op deze website inschrijven. Inschrijven kan vanaf medio april 2023. Basisschoolkinderen wandelen klassikaal onder begeleiding van hulpouders. De indeling van de hulpouders wordt op de scholen georganiseerd door de oudervereniging. De deelnamekaarten, die dagelijks geknipt worden bij start, pauze en finish, worden een week voor aanvang van de wandel4daagse via school aan de kinderen uitgereikt.

Inschrijven individuele lopers 2023:
Individuele wandelaars kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. De deelnamekaart(en) voor de indviduele lopers zijn op woensdagavond 21 juni tussen 17:15uur en 18:30uur af te halen op De Vrijthof.