Skip to main content

Informatie

Wandel4daagse Hilvarenbeek is elk jaar weer een prachtig evenement, waar ca. 1200 wandelaars aan deelnemen. Jaarlijks worden er routes uitgezet op 5 afstanden. Er kan gekozen worden uit 3, 5, 8, 12 of 15 km per dag.

Het unieke aan de W4D in Hilvarenbeek is dat de leerlingen van de basisscholen klassikaal meelopen, onder begeleiding van hulpouders (1 ouder op 5 kinderen). Afhankelijk van de schoolgroep waarin het kind zit, lopen zij een gepaste afstand. De kinderen uit de groepen 1 en 2 lopen 3km per dag, kinderen uit de groepen 3 en 4 lopen 5 km per dag, kinderen uit de groepen 5 en 6 lopen 8 km per dag en de kinderen uit de groepen 7 en 8 lopen 12 km per dag. 

De "individuele wandelaars" (alle leeftijden) kunnen één van de 5 afstanden kiezen, die ze willen gaan wandelen. Waarbij opgemerkt dat de routes van de 3km geheel over de verharde weg gaat en dus rolstoelvriendelijk is.

Let op!  De inschrijving voor deelname geschiedt vooraf via deze website. Ook de betaling van het inschrijfgeld is hieraan gekoppeld. U betaalt via iDeal.

Inschrijven basisschoolkinderen 2025:
De basisschoolkinderen van Starrebos, De Doelakkers, De Vlinderakker, Torenlei en De Driehoek, kunnen zich via het inschrijfformulier op deze website inschrijven. Inschrijven kan vanaf begin april 2025. Basisschoolkinderen wandelen klassikaal, onder begeleiding van hulpouders. De hulpouders worden door de ouderverenigingen van de basisscholen ingedeeld. De deelnamekaarten, die dagelijks geknipt worden bij start, pauze en finish, worden een week voor aanvang van de wandel4daagse via school aan de kinderen uitgereikt.

Inschrijven individuele lopers 2025:
Individuele wandelaars kunnen zich vanaf half mei inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. De deelnamekaart(en) voor de indviduele lopers zijn op de eerste wandeldag tussen 17:15uur en 18:30uur af te halen op De Vrijthof.