Skip to main content

Reglement

Inschrijfgeld & voorinschrijving

Zowel voor de basisschoolleerlingen als de individuele lopers is er een periode van voorinschrijving via deze site. Door zich tijdens deze periodes aan te melden, ontvangt men een aanzienlijke korting op het inschrijfgeld.

Buiten deze periodes is inschrijven nog wel mogelijk, doch tegen het reguliere tarief van €10,- p.p.

Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk, vanwege kosten  die door ons al op voorhand gemaakt zijn.

Deelnamekaart en routes

Basisschoolkinderen ontvangen hun deelnamekaart vooraf via school. Individuele wandelaars kunnen hun deelnamekaart en routeboekje afhalen op De Vrijthof op dag 1 tussen 17:00 en 18:30 uur.

Deze deelnamekaart is voor vier dagen. Dagelijks dienen deelnemers hun kaart te laten knippen voor vertrek. Onderweg zijn controleposten ingericht om traktaties uit te delen en de kaart te knippen. Bij aankomst op de Vrijthof dient de kaart weer te worden geknipt ter controle.

Medaille

Als de deelnemer de vierdaagse met goed gevolg heeft afgelegd ontvangt hij/zij op de laatste dag een welverdiende medaille.

Honden

Het is niet toegestaan honden mee te laten lopen met scholengroepen. Bij individuele deelnemers zijn honden toegestaan mits te allen tijde aangelijnd. In de Beekse Bergen zijn honden niet toegestaan.

Wandelwagens

Om veiligheid en toezicht te waarborgen is het niet toegestaan wandelwagens of bolderkarren mee te nemen met scholengroepen.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden tot een maand na de vierdaagse bewaard en kunnen worden afgehaald bij de organisatie. De organisatie is per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens het wandelen

Het is niet toegestaan:

  • Luid spelende radio’s e.d. mee te voeren.
  • Afval langs de routes te deponeren.
  • Zich aanstootgevend te gedragen.
  • In bossen en natuurgebieden te roken.
  • Akkers, velden en tuinen te betreden.

Men wordt verzocht op openbare wegen rekening te houden met het overige verkeer en te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars & controleurs op te volgen. Scholengroepen dienen bij elkaar te blijven.

Beeldmateriaal
  • Als deelnemer van de wandelvierdaagse geeft u toestemming om foto’s / beeldmateriaal gemaakt tijdens deze 4-daagse, door een door de organisatie ingehuurde fotograaf, te laten plaatsen op onze website en op onze Facebookpagina, alsmede in ons routeboekje.
  • Indien u niet herkenbaar op een foto wilt staan, kunt u dit schriftelijk per mail doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie zal de betreffende foto’s niet plaatsen dan wel verwijderen. Of de persoon onherkenbaar maken.
  • Voor onze gehele privacy voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze privacy policy onderaan op onze website
Aansprakelijkheid

Deelname is geheel op eigen risico.
De organisatie “Stichting Jeugdbelangen Hilvarenbeek, Wandelvierdaagse Hilvarenbeek” aanvaardt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor ongevallen, ziekte, schade of diefstallen tijdens de wandeldagen en/of nevenactiviteiten.