Skip to main content

Reglement

Inschrijfgeld & voorinschrijving

Zowel voor de basisschoolleerlingen als voor de individuele lopers is er een periode van voorinschrijving via deze site. Door zich tijdens deze periodes aan te melden, ontvangt men een aanzienlijke korting op het inschrijfgeld.

Buiten deze periodes is inschrijven nog wel (beperkt) mogelijk, doch tegen het reguliere tarief van €10,- p.p.

Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk, vanwege kosten die door ons al op voorhand gemaakt zijn.

Deelnamekaart en routes

Basisschoolkinderen ontvangen hun deelnamekaart vooraf via school. Individuele wandelaars kunnen hun deelnamekaart en routeboekje afhalen op De Vrijthof op de eerste wandeldag tussen 17:15 en 18:30 uur.

Deze deelnamekaart is voor vier dagen. Dagelijks dienen deelnemers hun kaart te laten knippen vóór vertrek. Onderweg zijn controleposten ingericht om traktaties uit te delen en de kaart te knippen. Bij aankomst op de Vrijthof dient de kaart weer te worden geknipt ter controle.

Medaille

Als de deelnemer de 4daagse met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt hij/zij op de laatste dag een welverdiende medaille.

Honden

Het is niet toegestaan honden mee te laten lopen met scholengroepen. Bij individuele deelnemers zijn honden toegestaan, mits te allen tijde aangelijnd. In de Beekse Bergen zijn honden niet toegestaan (mocht de route weer eens door de Beekse Bergen gaan).

Wandelwagens

Om veiligheid en toezicht te waarborgen is het niet toegestaan wandelwagens of bolderkarren mee te nemen met scholengroepen.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden tot een maand na de 4daagse bewaard en kunnen worden afgehaald bij de organisatie. De organisatie is per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens het wandelen

Het is voor alle wandelaars niet toegestaan:

 • Luid spelende radio’s e.d. mee te voeren.
 • Afval langs de routes te deponeren.
 • Zich aanstootgevend te gedragen.
 • In bossen en natuurgebieden te roken.
  (beter om helemaal niet te roken, zeker in het bijzijn van kinderen).
 • Akkers, velden en tuinen te betreden.
 • Zaken te beschadigen of te vernielen

Men wordt verzocht op openbare wegen rekening te houden met het overige verkeer en te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars & controleurs op te volgen.

Scholengroepen dienen bij elkaar te blijven.

Beeldmateriaal
 • Als deelnemer van de wandelvierdaagse heeft u wel of geen toestemming gegeven om foto’s / beeldmateriaal, gemaakt tijdens deze 4daagse (door een door de organisatie ingehuurde fotograaf) te laten plaatsen op onze website en op onze socials (Facebook en Instagram), alsmede in het routeboekje voor het volgende jaar.
 • Indien u geen toestemming hebt gegeven, maar toch op een geplaatste foto herkenbaar te zien bent, kunt u dit per mail doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie zal u dan in de betreffende foto onherkenbaar maken, dan wel de foto verwijderen. 
 • Voor onze gehele privacy voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze privacy policy onderaan op onze website.
Aansprakelijkheid

Deelname aan de Wandel4daagse van Hilvarenbeek is geheel op eigen risico.
De organisatie “Stichting Wandel4daagse Hilvarenbeek” aanvaardt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor ongevallen, ziekte, schade en/of diefstallen tijdens de wandeldagen en/of nevenactiviteiten.