Waarschuwing

Het formulier #4 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Inschrijven wandelvierdaagse 2022

van 11 t/m 24 april 2022

Inschrijfformulier basisschoolkind.

De inschrijving voor basisschoolleerlingen (om mee te lopen met de eigen klas) is definitief gesloten. Meedoen met de wandel 4-daagse kan enkel nog door in te schrijven op 22 juni op de Vrijthof als individuele loper en na het betalen van €10pp aan inschrijfgeld.

Alle basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven, om met zijn/haar eigen klas mee te lopen met de Wandel4Daagse van Hilvarenbeek.

Kinderen uit de groepen 1 en 2 lopen 3km per dag
Kinderen uit de groepen 3 en 4 lopen 5km per dag
Kinderen uit de groepen 5 en 6 lopen 8km per dag
Kinderen uit de groepen 7 en 8 lopen 12km per dag

Inschrijven voor de wandelvierdaagse van 2022 is mogelijk van 11 t/m 24 april.
Tijdens deze periode bedragen de kosten voor deelname € 6,00 per kind, als u online inschrijft via het inschrijfformulier hier op onze website.

Na deze inschrijfperiode is het nog wel mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven om mee te lopen met de eigen groep, echter tegen een bedrag van €10.

Kiest u ervoor om pas op de dag van vertrek op De Vrijthof uw kind in te schrijven, dan bedraagt het inschrijfgeld € 10,00 per kind. Het is dan alleen niet meer mogelijk om uw kind met zijn/haar klasgenootjes mee te laten lopen! 

Inschrijfgeld is inclusief dagelijks een drankje/versnapering op de pauzeplek, live muziek bij binnenkomst op De Vrijthof en een welverdiende medaille op zaterdag.

Financiële ondersteuning door Stichting Leergeld

Als u over onvoldoende financiële middelen beschikt om het inschrijfgeld te kunnen betalen, kan Stichting Leergeld Hilvarenbeek financiële ondersteuning bieden. Als u daar gebruik van wilt maken, dient u uw kind(eren) niet via deze inschrijfpagina in te schrijven, maar kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld Hilvarenbeek. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u op www.leergeldhilvarenbeek.nl.

Inschrijven basisschoolkind

Website mede mogelijk gemaakt:

Sponsoren:

Toekomstige data
2023: van 21 t/m 24 juni
2024: van 19 t/m 22 juni

Wandelvierdaagse Hilvarenbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Privacy verklaring

Copyright © w4dhilvarenbeek.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites