Skip to main content

Inschrijven wandelvierdaagse 2024

Inschrijfformulier basisschoolkind.

De inschrijving voor Wandelvierdaagse 2024 is mogelijk van .......................

Alle basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven, om met zijn/haar eigen klas mee te lopen met de Wandelvierdaagse van Hilvarenbeek.

Kinderen uit de groepen 1 en 2 lopen 3km per dag
Kinderen uit de groepen 3 en 4 lopen 5km per dag
Kinderen uit de groepen 5 en 6 lopen 8km per dag
Kinderen uit de groepen 7 en 8 lopen 12km per dag

Tijdens de periode van 12 t/m 23 april bedragen de kosten voor deelname € 7,00 per kind, als u online inschrijft via het inschrijfformulier hier op onze website.

Na 23 april tot uiterlijk 7 juni is het in overleg nog wel mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven om mee te lopen met de eigen groep, echter tegen een bedrag van €10,00.

Kiest u ervoor om na 7 juni of op de dag van vertrek op De Vrijthof uw kind in te schrijven, dan bedraagt het inschrijfgeld €10,00 per kind. Het is dan alleen niet meer mogelijk om uw kind met zijn/haar klasgenootjes mee te laten lopen! 

Inschrijfgeld is inclusief dagelijks een drankje/versnapering op de pauzeplek, live muziek bij binnenkomst op De Vrijthof en een welverdiende medaille op zaterdag.

Financiële ondersteuning door Stichting Leergeld

Als u over onvoldoende financiële middelen beschikt om het inschrijfgeld te kunnen betalen, kan Stichting Leergeld Hilvarenbeek financiële ondersteuning bieden. Als u daar gebruik van wilt maken, dient u uw kind(eren) niet via deze inschrijfpagina in te schrijven, maar kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld Hilvarenbeek. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u op www.leergeldhilvarenbeek.nl.

Toch nog inschrijven?

De inschrijvingsperiode voor het meelopen met de eigen groep van school is inmiddels verlopen. Mocht u uw kind(eren) toch nog willen aanmelden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meelopen met de eigen groep kan echter niet meer worden gegarandeerd!!!

Er wordt uitgezocht of er nog plaats over is in desbetreffende groep, of dat er wellicht nog extra begeleiding voorhanden is. Mocht dat beide niet zo zijn, dan kan het kind niet meer bij de eigen groep geplaatst worden.

Dus mocht de inschrijfmodule hieronder nog open staan, vul dan niet zomaar je gegevens in. Deze staat dan open voor iemand, waarvan al gecheckt is of hij/zij mee kan lopen. Neem eerst contact op met ons via de mail!!!

Wel bestaat dan nog de mogelijkheid om met de Wandel 4-Daagse mee te doen als individuele loper, onder begeleiding van een volwassene. Inschrijven kan dan via de module bij [Inschrijven] - [Individuele lopers], of door hier te klikken.

Inschrijven basisschoolkind

Onze sponsoren: