Waarschuwing

Het formulier #5 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Inschrijven wandelvierdaagse 2023

Inschrijving individuele lopers voor 2023 zal vanaf medio mei 2023 mogelijk zijn.

De termijn voor online inschrijven is verlopen. Wilt u toch nog meelopen met de Wandel 4-Daagse van Hilvarenbeek, dan kunt u zich op woensdag 22 juni voor vertrek nog laten registreren op de Vrijthof, tegen betaling van €10 contant of door het scannen van een QR-betaalcode met uw telefoon.

Online inschrijven voor de wandel4daagse van 2022 is mogelijk van 21 mei tot en met 12 juni. 

U kunt zich via onderstaand inschrijfformulier individueel aanmelden, of met uw gehele wandelgroep ineens (tot wel 20 personen). We hebben dan alleen de gegevens nodig van de contactpersoon/inschrijver. Knipkaarten kunnen dan de eerste wandeldag bij het secretariaat op De Vrijthof opgehaald worden.

De kosten voor deelname bedragen € 6,00 per persoon als u in deze periode  (tussen 21 mei en 12 juni) online inschrijft via het inschrijfformulier hier op onze website. 

Kiest u ervoor om pas op de dag van vertrek op De Vrijthof in te schrijven dan bedraagt het inschrijfgeld € 10,00 per persoon. Dit bedrag kunt u ter plekke voldoen door het scannen van onze QR-code of door contante en gepaste betaling. 

Inschrijfgeld is inclusief dagelijks een drankje/versnapering op de pauzeplek, dagelijks live muziek bij binnenkomst op De Vrijthof en een welverdiende medaille op zaterdag.

sponsoren W4D Hilvarenbeek:

Toekomstige data
2023: van 21 t/m 24 juni
2024: van 19 t/m 22 juni

Wandelvierdaagse Hilvarenbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nummer: 41096370
Privacy verklaring

Copyright © w4dhilvarenbeek.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites