Nieuws

Nieuws of bijzonderheden

23-4-2021:

Het is onvermijdelijk: Ook in 2021 zal er in Hilvarenbeek geen wandelvierdaagse plaatsvinden.        

Helaas en met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat we ook dit jaar geen wandelvierdaagse kunnen organiseren in Hilvarenbeek.

We hebben de definitieve beslissing lang voor ons uitgeschoven, regelmatig contact gehad met de gemeente, intern overleg gehad en lang blijven hopen.

Het mag niet zo zijn, helaas.

Het is niet toegestaan en niet verantwoord om in juni een grootschalig evenement zoals de wandelvierdaagse te organiseren. Een evenement waarbij zo’n 1500 lopers gaan wandelen in en om Hilvarenbeek, waarbij enkele honderden ouders hun kinderen moeten brengen en ophalen, waarbij vele tientallen vrijwilligers op & rond De Vrijthof hun taken moeten vervullen, etc.etc.

De wereldwijde pandemie Covid-19 maakt het onmogelijk om ons 60-jarige jubileum te organiseren en onze deelnemers extra te trakteren. En dat al voor het tweede jaar op rij.

Maar van uitstel komt geen afstel!!!

De organisatie annuleert weliswaar de editie van 2021, maar is vol goede moed en vol met ideeën om in 2022 het 60-jarige jubileum groots en feestelijk te organiseren.

Dus bij deze maken we graag de afspraak:

Tot ziens in juni 2022, tijdens de 60e Hilvarenbeekse Wandelvierdaagse.

De editie van 2022 vindt plaats van 22 tot en met 25 juni, uiteraard vanaf het groene hart in Hilvarenbeek, De Vrijthof.

Blijf positief en gezond, houd vol, blijf wandelen en tot ziens;

Houdt onze website in de gaten!

 

CORONAVIRUS (COVID-19)

22-4-2020:

Het kabinet heeft besloten dat er tot 1 september 2020 geen vergunningsplichtige evenementen in Nederland mogen plaatsvinden i.v.m. het coronavirus.

Dat betekent automatisch dat er in 2020 geen Wandel4Daagse zal zijn.

Geen 60e editie in 2020. Op dit moment richten we ons de 60e editie in 2021.

Wij hopen hiermee duidelijkheid te geven, maar mocht u vragen hebben mail ons!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Safaripark nieuws:

    4-3-2020:

    Ook met ons jubileumjaar hebben we van Safaripark de Beekse Bergen het aanbod gekregen om met alle afstanden 1 avond door het safaripark te lopen. Op de donderdagavond zullen we dan ook met alle afstanden vertrekken en binnenkomen vanaf de parkeerplaats van het safaripark.

    Met de ervaringen van afgelopen jaren en de feedback die wij ontvangen hebben van de leiding van de scholengroepen zal de route door het Safaripark dit jaar voor de 3 en 5 km korter worden en gaan we ons best doen om deze groepen eerder te laten vertrekken, zodat het voor de jongste deelnemers niet meer zo laat wordt als voorgaande jaren.

     

Toekomstige data
2022: van 22 t/m 25 juni
2023: van 21 t/m 24 juni
2024: van 19 t/m 22 juni

Wandelvierdaagse Hilvarenbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Privacy verklaring

Copyright © w4dhilvarenbeek.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites